TÄVLINGSREGLER

Denna tävling presenteras av Hankook Tire Sweden AB, (Org nr 556916-7249) nedan kallat Hankook i samarbete med Svenska Bilsportförbundet Motorsport AB (Org nr 556464-0471).

PRISER

Första pris:
Ett set (4 st) med Hankook Ventus S1 evo³, samt en medåkning för två personer med landslagsföraren Pontus Tidemand på en rallybana i Sverige. Vinstdäcken är i 225/40/18 Ventus S1 evo³ eller 245/45/18 S1 evo³. Utbetalning av kontanter eller byte av priser medges ej. Rätten till ett pris kan inte överföras. Tidpunkt för medåkningen bestäms i överenskommelse med vinnaren. Vinstens totala värde uppgår till 25 000 kr.

2-10 pris:
Trådlös mobilladdare. Värde 199 kr.

Fälg och montering av däck ingår inte. Deltagaren ansvarar för eventuella kostnader som uppkommer till följd av deltagande eller vid vinst i tävlingen. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

TÄVLINGEN

Du måste vara minst 13 år och bo i Sverige för att delta i tävlingen. För tävlande under 18 år krävs målsmans godkännande.
Inga anställda eller släkt till anställda inom Hankook eller Svenska Bilsportförbundet (samägda, dotterbolag eller koncernanslutna bolag) får delta i tävlingen. Bolag får inte delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen, behöver du gå in på tävlingssiten vinnhankook.se och svara på frågor samt motivera varför just du ska vinna.

Innan du deltar i tävlingen kommer du få möjlighet att acceptera tävlingsvillkoren och hanteringen av personuppgifter. Hankook förbehåller sig rätten att använda insända bidrag i sin framtida marknadsföring utan rätt till särskild ersättning till insändaren.

Tävlingen pågår 13/5-31/5 2020. Du kan delta obegränsat antal gånger under tävlingsperioden. En vinnare kommer att utses av en jury på bestående av representanter från Hankook. Juryns beslut kan inte överklagas.
Vinnarna kontaktas via mail efter att tävlingen är avslutad. Om en vinnare inte svarar på e-post inom 48 timmar, förbehåller sig arrangören rätten att välja en ny vinnare eller på annat sätt förfoga över priserna efter eget gottfinnande.

PERSONUPPGIFTER

Genom att delta i tävlingen behöver du lämna samtycke till Hankook att registrera och behandla ditt namn och mailadress för administrativa ändamål. När tävlingen är avslutad kommer personuppgifterna raderas.

Hankook kommer att behandla de personuppgifter som tävlanden lämnar för att fullgöra sina förpliktelser och administrera tävlingen. I detta syfte kan personuppgifter komma att överföras till tredje part. Innan du deltar i tävlingen kommer du få möjlighet att acceptera behandlingen av personuppgifter. Samtycket kan återkallas, men deltagaren har då inte längre rätt att vara med i tävlingen. Du har rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till Hankook, få besked om vilka personuppgifter om dig som behandlas och hur dessa behandlas. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om de personuppgifter om dig som behandlas.

För mer information: https://www.hankooktire.com/se/privacy-policy.html

KONTAKTINFORMATION

Adress: Kanalvägen 12, 194 61 Upplands Väsby
Tel: 010-130 2100
E-post: [email protected]