TÄVLINGSREGLER

Denna tävling presenteras av Hankook Tire Sweden AB, (Org nr 556916-7249) nedan kallat Hankook.

PRISER

Första pris
4 st Hankook vinterdäck till ett värde av ca 8000 kr, i*Pike RS2 (dubbdäck) eller iCept iZ2 (friktion) samt en Ice driving experience på Åresjön inklusive övernattning och trerättersmiddag för två personer till ett värde av ca 15 000 kr.

iPike RS2 är ett prisbelönt dubbdäck från Hankook med utmärkt grepp på snö och is. iCept iZ2 är ett nordiskt friktionsdäck framtaget för att ge ett bra grepp på snö. Frakt, fälg och montering av däck ingår inte.

Ice drive experience i Åre inkluderar en halvdags körupplevelse på Åresjön, samt hotellövernattning och en trerätters middag för två personer. Datum för eventet bestäms i samråd med vinnaren.

Deltagaren ansvarar för eventuella kostnader som uppkommer till följd av deltagande eller vid vinst i tävlingen. Vinsten kan inte överföras eller bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om körupplevelsen inte är möjligt att genomföra under vårsäsongen 2022 av för oss okontrollerbara anledningar förbehåller Hankook rätten att byta ut priset till en annan upplevelse i motsvarande prisklass.

TÄVLINGEN

Du måste vara minst 18 år, ha ett giltigt svenskt körkort och bo i Sverige för att delta i tävlingen. Inga anställda eller släkt till anställda inom Hankook (samägda, dotterbolag eller koncernanslutna bolag) får delta i tävlingen. Bolag får inte delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen, behöver du gå in på tävlingssiten vinnhankook.se och svara på frågor samt motivera varför just du ska vinna.

Innan du deltar i tävlingen kommer du få möjlighet att acceptera tävlingsvillkoren och hanteringen av personuppgifter.

Tävlingen pågår fram till och med 5 december 2021. Du kan delta obegränsat antal gånger under tävlingsperioden. En vinnare kommer att utses av en jury på bestående av representanter från Hankook. Juryns beslut kan inte överklagas.
Vinnarna kontaktas via mail efter att tävlingen är avslutad. Om en vinnare inte svarar på e-post inom 48 timmar, förbehåller sig arrangören rätten att välja en ny vinnare.

PERSONUPPGIFTER

Genom att delta i tävlingen behöver du lämna samtycke till Hankook att registrera och behandla ditt namn och mailadress för administrativa ändamål. När tävlingen är avslutad kommer personuppgifterna raderas.

Hankook kommer att behandla de personuppgifter som tävlanden lämnar för att fullgöra sina förpliktelser och administrera tävlingen. I detta syfte kan personuppgifter komma att överföras till tredje part. Innan du deltar i tävlingen kommer du få möjlighet att acceptera behandlingen av personuppgifter. Samtycket kan återkallas, men deltagaren har då inte längre rätt att vara med i tävlingen. Du har rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till Hankook, få besked om vilka personuppgifter om dig som behandlas och hur dessa behandlas. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om de personuppgifter om dig som behandlas.

För mer information: https://www.hankooktire.com/se/privacy-policy.html

KONTAKTINFORMATION

Adress: Kanalvägen 12, 194 61 Upplands Väsby
Tel: 010-130 2100
E-post: [email protected]